Zarządzanie ogólne według Bactoforce

1-GRM-2660096Jako Dyrektor Zarządza troszczysz się o jakość produktu końcowego (bezpieczeństwo żywności), wydajność produkcji oraz kontrolę kosztów.Identyfikacja zagrożeń na linii produkcyjnej i zarządzenie ryzykiem zarówno zabezpiecza markę, jak i podwyższa jej wartość w oczach klientów. Podejmowanie działań zapobiegawczych we współpracy z Bactoforce na dłuższą metę zwiększa sukces we wszystkich trzech dziedzinach. W sytuacji kryzysowej Bactoforce wie, jak sobie poradzić z czasem reakcji – czynnikiem o znaczeniu krytycznym – oraz zachować elastyczność w celu minimalizacji czasu przestoju i utraty produkcji


Potencjalne problemy
Gdy wychodzą na jaw wady urządzeń technologicznych, powodując problemy w zakresie jakości produktu, konieczna jest szybka identyfikacja przyczyn, aby uniknąć przestojów, utraty produkcji i zmniejszyć problemy związane z łańcuchem dostaw.
Bactoforce skupia się na identyfikacji zagrożeń drobnoustrojami spowodowanych przez:

– mikropęknięcia lub mikroskopijne dziurki w zbiornikach,
– zakażenie krzyżowe w wymiennikach ciepła,
– spawy złej jakości,
– wady mechaniczne w systemie CIP

z konI� � P� �қ

Zachęcamy do analizy kosztów nieplanowanych przestojów w wyniku problemów jakościowych w porównaniu z kosztami okresowych inspekcji zapobiegawczych.

Inspekcje okresowe zapewnią pomoc
Wyniki naszych inspekcji zapewnią wgląd w stan utrzymania procesu produkcji. Dzięki wsparciu ze strony inspektorów Bactoforce i naszym szczegółowym raportom, będziesz znać bieżący stan krytycznych elementów linii produkcyjnej. Na podstawie dostępnych danych będziesz w stanie wykorzystać swój budżet w przemyślany i efektywny kosztowo sposób, co pozwoli zmniejszyć ryzyko poniesienia wysokich nieprzewidzianych wydatków finansowych.

Kontakt
Aby uzyskać więcej informacji o możliwości inspekcji strukturalnych, skontaktuj się z nami i umów się na nieoficjalne spotkanie >>

Które usługi mogą Cię interesować?
TankSafe >>
PastSafe >>
PipeSafe >>
Walidacja CIP >>
HygieneSafe >>
CalSafe >>

Comments are closed.